Utveckla din egna unika stil

När man köper kläder och försöker sätta ihop sin nya outfit så finns det ofta flera saker man tänker på. Självklart så vill man följa modet och bära på saker som verkligen ser snygga ut men för det vill man inte se ut som alla andra.  Att gå på stan och sedan möta någon med exakt samma kläder kan nog inte någon se som lyckat. Hur gör man då för att kombinera ett unik kläduppsättning eller kanske till och med helt unika kläder?

modern balettdansös

Köp på second hand

Det ploppar upp allt fler second hand butiker i Sverige och alla drivs inte längre av välgörenhetsorganisationer. Istället för att butikshyllorna är fyllda av slumpmässiga plagg som har kommit in under veckan så är de istället välplanerade vintage affärer som säljer utvalda ”årgångsplagg” som kommit in. Där kan du lätt hitta plagg som komplimenterar din stil och får dig att så ut från mängden.

Designa en egen t-shirt

Om du har en stil där du kan bära t-shirts så finns det oändliga möjligheter. Hemsidorna där du kan skapa en t-shirt med helt eget tryck är många så det är bara att välja att vraka till du hittar en modell och prisklass som passar dig. Om du bara vill trycka med en färg så är det oftast bäst med så kallat transfertryck där man skär ut en tunn vinylplast i formerna som skall användas och smälter sedan in dem i tyget. Detta både håller länge och ser väldigt bra ut.

Designa ditt egna mobilskal

Mobilen blir en allt viktigare del av våra liv och med det blir det även en större och större möjlighet att använda som ett modeuttalande. På grund av detta så har det kommit tjänster där du kan designa helt unika iPhoneskal direkt i din webbläsare. Skalen finns till de flesta iPhone och iPadmodellerna, ofta i flera olika varianter. Varför inte göra ett skal för varje outfit så har du alltid ett som passar?