Underkläder

Det är väldigt viktigt att ha bra underkläder som passar just din kropp. Underkläder ska vara bekväma och inte synas genom kläderna på grund av att de sitter fel eller är fel storlek. Välj noga och köp kvalitet.

Kalsonger och trosor

Det finns många olika kalsongmodeller. Boxershorts är en lite lösare modell med längre ben. Denna kalsong modell är skön att ha på sig men den passar inte så bra att ha under tightare byxor. Trunks är en tightare modell med korta eller lite längre ben. Den är perfekt att ha under jeans och finbyxor för det blir inga synliga kanter som syns genom byxorna. String en mindre modell med denna modell får man inte heller några synliga kanter. Klassisk modell, denna modell är den som funnits med längst. Den passar under alla byxor och shorts men kan via synliga kanter om den inte är rätt storlek.

Trosor finns i alla möjliga modeller och tyger. Det finns trosor som lyfter stjärten och håller in magen eller som till och med ”bygger upp” en stjärt. Dessa trosor är inte så snygga att se på men fungerar perfekt att ha under byxor, kjolar och klänningar. Det finns samma modeller för trosor som det finns för kalsonger. Boxertrosor, briefs (dessa har liknande modell som trunks), klassiska trosor och string trosor. Tänk på att välja rätt trosa till rätt tillfälle. Ska den vara ”osynlig” under kläderna och samtidigt lyfta och framhäva det bästa av din kropp, eller ska den få dig att känna dig speciell och sexig? Det bästa är att ha olika modeller hemma och välja rätt för rätt tillfälle.

Strumpor

Det finns strumpor för olika tillfällen. Strumpor som passar bra när man tränar, strumpor som man har till en kostym, vardagsstrumpor som fungerar bra till jeans och till och med strumpor som man har när det ska se ut som om man inte har strumpor, till exempel de som man har i en ballerinasko. Stödstrumpor använder många när de ska flyga. De gör det lättare för hjärtat att pumpa runt blodet till benen och de förebygger svullna ben. På Wahlmans kläder kan man köpa kalsonger, trosor, strumpor, stödstrumpor och andra underkläder.