Trender inom hårmode

Hår och allt som hör därtill har samma trender som med kläder. Och trenderna handlar om mer än bara frisyrer, det dyker också upp trender med hårprodukter och färger. 

Ombré

hair purple pink_556587823En av de populäraste färgningsmetoderna på senaste tiden är ombré där man har mörkare hårbotten och sedan alltmer ljusa nyanser ned till topparna. Ombré får håret att se naturligt solblekt ut men man kan också leka med mer extrema färger än bara brunt och blont. Man kan skapa samma effekt med vilken färg man vill, huvudsaken är att man har mörk botten och ljusa topparna.

Rätt hårvård

Vi blir alltmer miljömedveten och vill det bästa för vår jord och vårt hår. Släng iväg alla sprayer och brukar som står och samlar damm. Välj istället naturliga oljor och liknande för att ge håret rätt näring och fukt utan de elaka silikonerna och sulfaterna. Oljor som argan, mandel och jojoba fungerar inte bara bra på håret, de kan också göra under för huden.

Enkla hårstilar

hair style _1542355Du behöver inte gå till frisören en gång i månaden för att hålla en komplicerad frisyr vid liv. Det har blivit populärt att ha naturligt hår med lite självfall. Det gör det enkelt och billigt att gå till frissan. Det spelar ingen roll om du väljer en lång eller jättekort frisyr, gör klippningen så enkel som möjligt så kan du till och med ta hand om den själv med lite träning och rätt verktyg. Kort hår kan vara lite svårare att klippa själv men enkelt att ta hand om.