Trender 2014

Nu ska vi titta på de senaste trenderna under året. Vad är det vi har och vänta oss och vad har vi kanske missat? Vi hjälper er att hitta de största trenderna just nu och om vi missat nåt är det bara att höra av sig!

Håret

Nu ska vi sluta leka pixies ute i skogen. De korta pojkaktiga frisyrerna och mohawken är borta och nu ska håret få växa. Det börjar bli allt mer populärt med frisyrer som passar de flesta, inte bara de som är ursöta eller har perfekt huvudform.  Vi vill se axellångt hår. Och färgen att sträva efter har varit ombre under hela 2013: färgen betyder skugga på franska och menade att man skulle ha mörk botten och solkyssta toppar. Nu vill vi se multitonat, flera olika färger som samspelar och skapar ett djup i håret. Det kommer också att få håret att se tjockare ut.

Ansikte

trendy womanSminket går bort från det döende vampyrmodet. Vi skulle ha blodröda läppar och sex i blicken. Nu lutar det mer åt orangetonade läppstift och gärna en schysst solbränna nu när sommaren är nära. Men vi tycker absolut att vi ska hålla kvar sexet i blicken! Den numera klassiska sotiga looken är på väg ut, för tillfället, och vi ska hålla oss till mer naturliga toner. Den bästa sminkningen är den som gör att man ser osminkad men fräsch ut. Vi vill också ha tjockare fransar och ögonbryn. Tack vare företag som Swissclinic kan vi nu få längre ögonfransar som växer tätare och ögonbryn som inte glipar så mycket att vi måste måla dem varje morgon!

Kroppen

Vi ska vara hälsosamma men inte överdriva. Alla juicedieter och smoothies verkar stanna men vi vill inte fokuserar på flytande föda. Nu ska det vara riktiga måltider som man blir mätt av. Gärna mycket grönt, förstås, så det blir hälsosamt på samma gång! Träningen ska inte heller överdrivas utan vi strävar mer efter att göra träningen rolig och en del av vardagen, inte ett straff eller tvång på grund av media och sviktande självförtroende. Bygg upp dig själv genom att göra det du vill göra! Åh, den här sommaren kommer att bli den bästa någonsin, eller hur?