Träningsmode

Man kan tycka att träningsmodet inte är så viktigt men visst är det så att man vill känna sig ok när man är i träningslokalen eller håller på med träning hemma. Framförallt så ändras funktionalitet och kvalité på träningskläder med åren. Det har blivit bättre material som andas mycket bättre än tidigare.

Sports Fashion

Hur ser det då ut framöver, bland många märken så är det mönstrat som gäller och kanske inte så skrikigt som det varit tidigare. Det är många varumärken som väljer att satsa på svart och vitt men också i grå toner. Det som det fokuseras på kan vara en rygg med något dekorativt på. Jazzbyxan är på väg tillbaka, den finns bland några kollektioner och det är mycket möjligt att de kommer att ta över de klassiska tightsen.

Det kommer att pratas mycket om funktion i träningsmodet men även vilka material som används. Något nytt som kommer är en nytt mönster som som genom används på insidan av plagget och då du använder plagget så kommer det tryckta mönstret på insidan av plagget ge en effekt av kyla då du blir varm. Det blir ett spännande 2016 och vi ser med spänning fram emot vad som komma skall. Kolla upp på sportbutikerna på nätet så att du är förberedd och har det senaste inom sportmodet.