Smink till vardag och fest

Smink är en stor del av skönhetsritualen för många. Det kanske främst gäller kvinnor men även vissa män sminkar sig dagligen för att förhöja sin look. Till vardags väljer vi ofta att hålla makeupen ganska enkel. Här använder vi naturfärger och satsar på att markera våra bästa ansiktsdrag. Vid festligare tillfällen kan det däremot vara kul att experimentera med modigare färger, glitter och lite mer av allting.

Val av produkter viktigt

Oavsett om du lägger en enklare vardagssminkning eller gör dig redo för en fest eller helkväll ute på stan är det viktigt att välja rätt produkter. Dels bör du använda produkter som är lämpliga för din hudtyp så att huden inte påverkas negativt av din makeup. Dels gäller det att sminka sig i en färgskala som går hand i hand med din hudton, ögonfärg och resten av den naturliga paletten.

Stort utbud online

Idag finns det ett enormt utbud av makeup på marknaden. Mycket av detta kan du beställa online. Att handla på nätet har fördelen att du direkt får tillgång till de flesta produkter du kan tänkas vilja ha. Du kan jämföra pris och kvalitet innan du enkelt lägger din beställning.