Sköna höstplagg

Hösten är här! Det är en välkommen årstid för många, speciellt efter en sådan rekordvarm sommar. När temperaturerna sjunker och kvällarna blir desto mörkare kan vi krypa ned i soffan och titta ut genom fönstren, varma och belåten. Munnen vattnas efter varm choklad och den tunna sommargarderoben ska bytas ut till varma myskläder. Det finns mycket att fira när hösten kommer, inte minst på grund av de här sköna plaggen som trendar högt i modebranschen: 

Träningst-shirts

Sköna t-shirts som du kan träna eller slappa i är den perfekta kombinationen. Materialet är mjukt och transporterar fukt, stilen kan vara ledig eller sitta tajt. Vi rekommenderar att du köper in några alternativ, tajta för träning eller under tjocktröjan och den lediga för de varmare höstdagarna som bara kräver en t-shirt och en jacka.

Stickat

En stickad kashmir- eller merinoulltröja vill du aldrig ta av dig. De är varma som bara den och mjuka som inget annat. Det här höstplagget sträcker sig ända in till vintern och du kan få många varma dagar och kvällar i en stickad tröja. Det här året är det oversize som gäller så du kan med gott samvete köpa ett stickat plagg som du kan dra in knäna inunder medan du tittar på teve.

Scarfs

Nu pratar vi inte om stora stickade halsdukar utan tunna sidenscarfs. Vi faller tillbaka i tiden och återser samma mönster och färger som vår far- och morföräldrarna använda när de skulle klä upp sig. Du kan använda en scarf som en hätta eller pannband, knyta om halsen i enkel rosett eller vara lite mer kreativ. En scarf kan knytas fast i skärpet eller på väskan för att vara nära till hands och fortfarande en del av din outfit.