Second hand kläder

Att handla på Second Hand är något som blivit väldigt populärt, det är ju både miljövänligt och kan vara billigt om man jämför med att handla nya kläder. Självklart är uppfattningen delat, vissa anser att de inte kan ha på sig något som någon annan redan haft.Men jag kan tycka att dessa kläder är ju rena när jag köper dom och skulle jag vara tveksam så kan jag ju tvätta dom innan jag börja använda dom. Passformen är ju viktig men det går ju för en billig peng få en skräddare att sy om ditt plagg så det passar.Vilka plagg är mest lönsamma att handla Second Hand? Det går att göra bra affär på de flesta plagg, och jag tror att de största fynden gör du på loppismarknader och i de butiker som inte ligger så centralt. Men man ska aldrig säga aldrig, även i de mest trendiga Second Hand butiker kan du göra fynd.I vissa fall tycker jag att man kan göra riktigt stora fynd på Second Hand butiker, inte bara att det är märkeskläder som är billigt utan verkligt snygga och användbara plagg. Och eftersom du inte lägger ut allt för stora summor så är det ju inte hela världen om det inte skulle passa. Ge bort plagget i julklapp till någon du tror skulle vilja ha det!