Plagg för speciella tillfällen

Hur våra garderober ser ut är garanterat vitt skilda. Alla har vi olika intressen då det kommer till mode och vi har alla kläder för speciella tillfällen. Man brukar prata om en basgarderob med kläder som man kan kombinera på lite olika sätt. Har man denna så klarar man sig relativt långt. Man får vissa favoriter då det gäller plagg som man gärna använder ofta. Det gäller också att man har en bar ordning i sin garderob för att enkelt hitta sina favoriter bland alla dina kläder.

Sina favoritplagg

För de flesta så har man sina favoritplagg som man gärna använder. Har man ett stort fotbollsintresse så kan det vara naturligt att man har mycket kläder som representerar det lag som man håller på. Matchtröjor, träningskläder, kepsar och mössor med lagets logga på hör till den sportintresserades garderob. Tillsammans med andra så vill man gärna med sina kläder visa vilket lag som man håller på. Det kan mycket väl bli dina favoritplagg som du gärna använder på din fritid.

Praktiska plagg

Man har också kläder som kan vara av praktisk karaktär. Exempelvis om man renoverar hemma så kan det finnas fördel att ha sparat några kläder som man kanske inte längre använder. Det kan vara några gamla t-shirts som det inte gör att det kommer färgstänk på. Snickarbyxor är också praktiska att ha när man håller på att renovera hemmavid. När du rensar din garderob nästa gång så kasta inte allt utan behåll plagg som kan användas när det vankas renovering där hemma.