Mode för rockers

Musik och klädstil hör liksom ihop på något vis. Samtidigt så kan det mycket väl vara en myt också, en som lyssnar på hårdrock behöver ju inte ha kläder som vanligtvis en hårdrockare har och en som lyssnar på dansband kan ju faktiskt ha hårdrocks kläder, även om det senare kanske inte är så vanligt.

Är du hårdrockare så köper du säkert t-shirts när du går på konserter med bandet / artistens logga på. Nu är det sommar och festivalerna kommer på löpande band, då kan det vara läge att förnya hårdrocksgarderoben. Då kan vi tipsa om en riktigt bra sida där du kan köpa det mesta inom rockkläder och coola t-shirts, surfa in på Dunken och kolla in deras häftiga sortiment som vi verkligen tror passar alla rockers!

Svart är ju en klassisk färg inom hårdrocksmode och vad passar bättre till svart om inte silver, du hittar även fräcka smycken på dunken.se. Dödskallar, vingar ”you name it”, det finns flera fräcka detaljer som gör att du kommer att se hur cool som helst på din nästa festival eller konsert. När du beställer får du 30 dagars öppet köp och handlar du över 900:- så bjussar dom på frakten.

Till sist så kommer några YouTube favoriter från oss:

Vi önskar en bra festivalsommar med många bra musikupplevelser och hoppas du hittar de kläder du är ute efter och blir nöjd med dina inköp. Rock on!