Mannens underkläder

Underkläder bär du hela dagarna under dina vanliga kläder så det kan vara bra att ha sköna kalsonger eller boxers. Klicka här om du vill se ett utbud av underkläder i mjukt material.

Variera dina underkläder

Du hittar en variation på underkläderna och kan därmed lätt välja en modell och ett utseende som passar din smak. Underkläderna finns diskreta eller färgglada färger och även enfärgade eller mönstrade. Om du tycker om en enkel och avskalad look kanske du väljer att satsa på en mörkare och neutralare färg. Är du däremot en färgsprakande person som älskar att synas och höras kan du välja att matcha dina ytterkläder med härliga färger under din klädsel. Det blir också en trivsam överraskning när du kommer hem från jobbet och ska ta av dig kläderna.

Se snygg ut innanför

Bara för att underkläder inte syns utanpå behöver du inte se ful ut under din outfit. Ska du resa på semester eller bara vill liva upp stämningen lite på hemmaplan kan du välja blomstrande boxers i tre-pack. Du kan också välja att satsa på lite tightare kalsonger som sitter mjukt runt kroppen och midjan. Under kallare årstider kan det även vara bra att införskaffa ett underställ så att du inte fryser om dagen.