Fixa frisyren med löshår

Att hänga med i modet är för många viktigt, men ibland kan det vara svårt att snabbt förändra sitt hår när en ny hårtrend dyker upp. Då kan löshår vara smart att använda. Att använda löshår har blivit ett väldigt populärt sätt att snabbt förändra sin frisyr. Att klippa och färga har alltid varit en lätt väg till förändring, men längd är ju svårare att få till. Med hjälp av löshår är dock det problemet ur värden!

shutterstock_139244168

Under våren 2016 ser vi trender som långt lockigt hår á la 70-tal och olika varianter på flätor. Löshår kan användas till att både få tjockare och längre hårsvall och är därför perfekt om du idag har kort eller tunt hår, men vill ha fylliga lockar i vår. Löshår är också ett bra sätt att testa en ny look på, som lugg, om man inte är redo att ta till saxen eller bara vill ha det ett tag. Vill man använda löshår varje dag kan det fästats in i ens riktiga hår, men det finns också löshår som är menat att bara användas ibland, till exempel för att ge din hästsvans extra fyllighet till fest.

Man kan både köpa och sätta i löshår på salong, det finns ställen som är specialiserade på det. Men man kan också köpa billigt löshår online och sätta in det hemma på egen hand. Det är speciellt smart om man ska ha löshår som inte måste limmas fast, utan sätts fast med exempelvis snodd eller spännen. På det hela taget ett superbra knep att använda när man vill göra något roligt med sitt hår för ett speciellt tillfälle. När du ska köpa löshår kan du välja mellan både äkta hår och syntetiskt hår. Äkta hår är ofta lite dyrare, medan syntetiskt hår är ganska billigt.