Fin under

Underkläder har större effekt på oss än vad man kan tro. Bra underkläder ger oss mer självförtroende, gör oss bekväma och skapar en vackrare silhuett. 

shutterstock_197164520

Bh:n ska sitta rätt

Vi har skrivit en hel artikel om hur man tar reda på sin rätta bh-storlek. En bh som sitter korrekt stannar på plats, lämnar inte märken när man tar av den och ger bra stöd för bysten. Ju större bröst man har, desto viktigare är det att bh passar dig.

Man kan behöva köpa olika varianter, en del bh:s passar bra till urringade tröjor och klänningar, medan andra är i tunnare material med färre sömmar så de inte syns under tajta tröjor.

Trosor i större storlek

Många hamnar mellan storlekar och frestas alltför ofta att köpa den mindre storleken. Men man ska alltid välja den större storleken. Trosor som man måste rätta till eller som skär in i huden, kommer att ge en sämre sillhuett och är allmänt obekväma, något som kommer att synas i din hållning.

Byta ut underklädeslådan

Man ska byta ut sina underkläder då och då. Sömmarna och elasten blir sämre, färgerna förlorar sin glans och trasiga underkläder är inget att spara.

Man ska också se till att byta underkläder varje dag för bra hygien. Tvätta enligt instruktionerna på underkläderna, inte på högsta värmen. Tvättråden är för att tygerna inte tål högre värme, men de blir ändå rena!