Är sommargarderoben fixad?

Det är alltid roligt att ha några nya, snygga plagg under sommaren. Men först är det alltid bra att veta vad man har och inte. En titt i garderoben bör man nog redan ha gjort, men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Sommarklänningen

Inget säger sommar som en luftig och vacker sommarklänning. Och om den saknas helt i garderoben eller kanske bara är dags att uppdatera är det verkligen dags att fixa detta. Utbudet är riktigt stort just nu och man kan hitta snygga sommarklänningar för i stort sett alla smaker. Hittar man flera stycken kan det ju vara smart att använda sig av något som en Nelly rabattkod för att komma undan lite billigare.

Flip flops

Flip flops är till skor vad sommarklänningen är till kläder. Har man inte införskaffat sommarens mest bekväma skor är det också dags att göra det. Dessa skor är ju så pass billiga att de knappas förväntas överleva säsongen. Men man kan alltid få bra användning för dem så länge sommaren varar. Fungerar lika på på stranden som en dag på stan.

Tights/Cykelbyxor

Ett par tunna tights är också något som kan vara skönt att ha under sommaren. Men vill man vara lite trendigt kan man satsa på ett par cykelbyxor som ju var så populär på modevisningarna när vårkollektionen visades upp. Experimentera gärna med olika kombinationer av toppar och se vilka spännande outfits som kan skapas med dem.

Denimkjol

Vill man igen följa trenderna något är denim ett hett tips och vad kan vara bättre till sommaren än en snygg och praktisk denimkjol? Perfekt för de där riktigt varma dagarna vi alla hoppas dyker upp med jämna mellanrum under den svenska sommaren. Kombinera sedan gärna kjolen med en stilren vit t-shirt för en riktigt tidlös look.