Accessoarer – en liten guide

smycken

En snygg outfit kan som bekant se ut på en rad olika sätt, dock är ju en outfit aldrig komplett utan lite snygga accessoarer, som hjälper till att ge en outfit den där sista finishen. Av den anledningen kommer här en liten accessoarguide som vi sammanställt och som förhoppningsvis kan fungera som både hjälp och inspiration.

Smycken

När vi snackar accessoarer så är smycken näst intill ett måste. Det som är bra med smycken är att de som bekant finns i så många olika former, som till exempel armband, halsband, ringar och örhängen med mera. Trenden just nu är att smycken ska vara stora och verkligen synas, kanske framför allt vad gäller halsband, så det kan vara ett bra tips att ta med sig.

Solglasögon

Nu när våren närmar sig är ett bra tips att införskaffa sig ett par solglasögon eller varför inte flera så man har att byta med. Hur solglasögonen ser ut till färg och form spelar mindre roll, då det mesta funkar i dagens läge, men ett bra tips är att försöka matcha med övrig klädsel.

Övrigt

En annan accessoar, som dessutom är på väg tillbaka, är bältet runt midjan och då gärna ett brett sådant, vilket kan vara ett bra tips inför våren och sommaren. En snygg väska är också något som kan vara bra att ha.